Πως συντηρούμε τα σπιτικά καλλυντικά προσώπου-σώματος;

Σχετικές πληροφορίες μας δίνει ηΈλενα Δερμεντζογλου-Καθηγήτρια επαγγελματικού μακιγιάζ-Body painter.
Οι μάσκες και οι κρέμες από φρούτα ή αβγό δεν μπορούν να «ζήσουν» πάνω από 3 ώρες από την στιγμή της παρασκευής τους , γιατί χάνουν όλα τους τα βιταμινούχα στοιχεία και δεν έχουν την σωστή δραστικότητα. Ωστόσο μαυρίζουν και αρχίζουν να έχουν και μια όχι τόσο φρέσκια και ευχάριστη οσμή.
Οι μάσκες που περιέχουν μέλι , αλεύρι ,λεμόνι, λάδι δηλαδή υλικά που έχουν μεγαλύτερη αντοχή μπορούμε να τις φυλαξουμε στο ψυγείο μόνο για μια μέρα.
Πηγή: www.life2day.gr