Δαντελωτά στολίδια από ζύμη
Όχι μόνα δαντελωτά αλλά και με χάντρες, σαν βιτρώ, πρέπει να δεις τις φωτογραφίες παρακάτω!
Η συνταγή της Jean θέλει 4 φλυτζάνια αλεύρι, 1 φλυτζάνι αλάτι, 1,5 φλυτζάνι νερό. Τα πλάθεις, κόβεις με κουπάτ και κάνεις τις τρύπες με ένα καλαμάκι. Τα ψήνεις σε χαμηλή θερμοκρασία (στους 100) για 3 με 4 ώρες.
Μπορείς επίσης να βουλιάξεις μικρές χαντρούλες στα στολίδια για να δημιουργήσεις μικρά βιτρώ.